Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kontrast.nl/httpdocs/wp-content/themes/kontrast/theme-options/ReduxCore/extensions/customizer/extension_customizer.php on line 298 Kontrast | Kontrast
img_kontrast3

KONTRAST

 CONCEPT CREATIE PRINT WEB 

Zet je op de kaart.

Dat is onze uitdaging. Richting geven aan de marketingcommunicatie voor bedrijven en organisaties in print en web om ze boven het maaiveld te laten uitkomen. Met opvallende communicatie- en design oplossingen. Gericht uitdragen wat bij de organisatie past. Met de gewenste resultaten. Zorg daarom ook dat je goed op de kaart staat.

KLANTEN / PARTNERS

We love them all

Werk met KONTRAST.

Onze communicatie-oplossingen zijn zowel gericht op de zakelijke – als consumentenmarkt. Wij verdiepen ons in uw markt en concurrenten om tot een doeltreffende aanpak te komen. Uit de strategie volgt een origineel concept en creatie zorgt ervoor dat het idee oorspronkelijk wordt uitgewerkt. Op deze manier wordt u sneller gezien en beter onthouden. We zetten onze visie om in praktische middelen voor print en web. Altijd gericht op het creëren van voorkeur en het genereren van leads.

icon_concept
CONCEPT

Oorspronkelijk en sterk idee ontwikkelen op zowel corporate als product en dienst niveau. Strategie uitwerken voor een optimale marktbewerking.

icon_creatie
CREATIE

Sublieme uitwerking van idee in design voor gebruik in diverse middelen zodat een eenduidig en herkenbaar beeld in de markt kan worden neergezet.

icon_print
PRINT

Ontwikkeling van middelen die in print kunnen worden toegepast. Van brochure tot direct-mail actie.

icon_web
WEB

Ontwikkeling van middelen voor toepassingen op het net. Van website tot social media toepassingen.

Kontrast zet je op de kaart.

icons_footer