Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kontrast.nl/httpdocs/wp-content/themes/kontrast/theme-options/ReduxCore/extensions/customizer/extension_customizer.php on line 298 Santon – Superior Switch Solutions | Kontrast

Santon

Superior Switch Solutions

www.santon.nl

Ontwikkel een corporate website voor Santon waarin het internationale karakter en de grote variatie aan specifieke producten duidelijk naar voren komen. Santon is een specialistisch bedrijf in het produceren en leveren van klantspecifieke oplossingen op het gebied van elektro-mechanische schakelaars. De toepasbaarheid van hun schakelaars is daarom een belangrijk aandachtspunt. De heldere navigatie van de website is een trechter van markt, naar product tot producttype.

De doelgroep, met name installateurs, worden via deze weg eenvoudig geleid naar het specifieke producten waarna ze op zoek zijn. Op het niveau van producttype wordt duidelijk gecommuniceerd over de toepasbaarheid van de schakelaar. Ook zijn hier verschillende mogelijkheden tot het downloaden van extra documentatie als brochures en productleaflets met meer technische specificaties.