Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kontrast.nl/httpdocs/wp-content/themes/kontrast/theme-options/ReduxCore/extensions/customizer/extension_customizer.php on line 298 Souperman – De heerlijkste soepen thuis bezorgd | Kontrast

Souperman

De heerlijkste soepen thuis bezorgd

www.souperman.nl

Met een franchise formule kan heel Nederland dagelijks voorzien worden van heerlijke soepen, kant-en-klaar én thuisbezorgd. SOUPERMAN is de held van 21ste eeuw. De mensen hebben het te druk en komen altijd tijd te kort. Steeds meer Nederlanders willen wel het eetpatroon veranderen, maar Nederland is rijkelijk voorzien van fastfood locaties waar de consument haar snelle en kant-en-klare maaltijden zo kan ophalen. Het wordt tijd voor SOUPERMAN! SOUPERMAN is de held die u kunt bellen voor kant-en-klare soepmaaltijden.

Kontrast ontwikkelde character SOUPERMAN en ontwikkelde de strategie om in het hele land franchisers aan te trekken voor deze nieuwe formule. Er is een heel communicatie programma ontwikkeld waaruit middelen kunnen worden gekozen om in de regio klanten te werven inclusief een makkelijke bestelApp.